Arresleetocht 2017

De arresleetocht 2017 is weer voorbij. En we kijken terug op een geslaagde editie ondanks verschillende onvoorziene omstandigheden.

Na een periode vanaf sinterklaas met een weekend sneeuw en veel regen waren veel menners die helaas hun slee niet uit het vet wilde halen. Is de tocht met een beperkt aantal deelnemers doorgegaan.
Uiteindelijk hadden we 60 deelnemers op 11 sleeen.

Het was na veel regen afgelopen nacht  toch spannend of het droog zou blijven. Maar het werd een lekker temperatuurtje, met soms een zonnetje in het gezicht. Door de nieuwe route en verkeerde publicatie in sommige media waren er weinig toeschouwers. Maar dat mocht de pret onder de deelnemers niet drukken.
Met een borrelstop bij vd Wetering Transport voor de deur. Waar de menners een Schrobbeler aangeboden kregen. (Van ja je gelooft het niet, Schrobbeler zelf.) Werd zeer gewaardeerd. Om 14.00 uur kwamen we dan eindelijk bij Heelwijk aan, waar sommige mensen al een uur zaten te wachten om ons te zien. En werd het met de accordionist nog erg gezellig.
Na deze stop zijn we weer teruggereden naar de Wijststraat waar we nog even gezellig hebben nageborreld.

Bij deze wil ik dan ook alle sponsoren bedanken: S&G Stucadoors, Van Dijk Installaties, Jumbo Wiegmans, Schrobbeler, Hema, Bosmans, vd Wetering Transport

En uiteraard ook alle verkeersregelaars, helpers en personeel van Huize Heelwijk

De fotos volgen nog.
Maar deze zijn gemaakt door Linda Willems

 

Geplaatst in Arresleetocht.